sjajna ideja

KRZNENI LJUBIMCI: Kako najlakše ukloniti dlake od PSA ili MAČKE sa nameštaja?

0

Zamislite dom u kojem je svaki kutak čist i “oslobođen” od dosadnih dlaka vaših ljubimaca.

foto: Promo
foto: Promo

Zahvaljujući čarobnoj četki za uklanjanje dlaka od ljubimaca, sada je moguće ostvariti ovu želju. Ova inovativna četka postala je neizostavan deo svakog domaćinstva koje ima ljubimca, jer pruža efikasno i brzo rešenje za uklanjanje dlaka sa svih površina – pogledajte OVDE detalje.

 

Četka je posebno dizajnirana kako bi efikasno uklonila dlake s različitih vrsta površina, uključujući nameštaj, odeću, tepihe. Ergonomski dizajn četke omogućava jednostavno držanje i korišćenje, čineći proces čišćenja brzim i bez napora. Četka poseduje duplu površinu – gornja vlakna čine da se dlake prevlačenjem četke preko neke površine zalepe za nju, dok prevlačenjem ruke na suprotnu stranu uklanjate dlake sa same četke. S toga, nemoguće je da se ona istroši.

 

Bez obzira na to da li imate psa ili mačku, čarobna četka za uklanjanje dlaka od ljubimaca je savršena za uklanjanje njihovih dlaka s vaših stvari. Zato ne propustite da je nabavite po ceni boljoj nego ikada ranije OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

hangar
foto: Promo

Za šta sve može da se koristi:

  • Za odeću, kapute
  • Za nameštaj
  • Za tepih
  • Za draperije

 

Čarobna četka za uklanjanje dlaka od ljubimaca postala je nezamenjiv partner u održavanju čistog doma ako imate krznenog ljubimca! Učinite svoj dom čistim i udobnim uz pomoć ove revolucionarne četke. A ako je sada poručite OVDE ili na broj 011/6 888 999 uz veliku ćete dobiti i malu četku koja se može poneti u torbi, kao i postolje za samočišćenje četke.

makonda-tracker