pravo rešenje

BUDITE SPREMI ZA PRVI SNEG: Lako očistite vetrobransko staklo kada zaveje!

0

Dočekajte spremni prvi sneg! Zamislite koliko morate da se mučite da očistite sa kola sneg koji je zavejao tokom noći.

foto: : GRAZVYDAS J / Panthermedia / Profimedia
foto: : GRAZVYDAS J / Panthermedia / Profimedia

Čišćenje vam oduzima mnogo vremena i sigurno nije prijatno po hladnoći to da radite. Zato vam je potrebno nešto što će vam ovaj posao veoma olakšati - pokrivač za vetrobransko staklo!

 

Pogodan je za zaštitu vetrobranskog stakla od mraza, kao i od sunca. Izrađen je od kvalitetnog vodonepropusnog materijala, pa je sam pokrivač izuzetno izdržljiv. Jednostavno se montira, štedi vam vreme, a najvažnije je što sprečava zamrzavanje stakla i produžava trajanje metlica brisača.

 

Kola, Šoferšajbna, Automobil
foto: Promo

Pokrivač za vetrobransko staklo vrhunskog kvaliteta je napravljen od najkvalitetnijeg reflektujućeg 210T srebrno presvučenog poliesterskog materijala koji štiti unutrašnost automobila od štetnih uv zraka i toplote koja će izbledeti instrumente i sedišta. Tokom leta održava unutrašnjost vašeg vozila hladnom,a tokom zime ne morate da čistite staklo od snega i leda. Pokrivanje vetrobranskog stakla automobila je jednostavno za korišćenje. Savršeno se uklapa u većinu automobila, kamiona i kombija pune veličine. Lako se postavlja i sklapa.

 

Kola, Šoferšajbna, Automobil
foto: Promo

Obezbedite kvalitetnu zaštitu od hladnoće i sunca za vetrobransko staklo!

 

OVDE možete poručiti prekrivač po ceni od 920 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

 

 

 

 

makonda-tracker