duh praznika

Jelka u kompletu sa ukrasima: To ima samo OVDE i izgleda fantastično!

0

Da biste uneli praznični duh u svoj dom bez muke i trke po radnjama, predstavljamo vam savršenu novogodišnju jelku koja će oplemeniti vaš dom. Jer mesec i po dana će proći vrlo brzo, pa na vreme treba misliti o novogodišnjoj dekoraciji.

Novogodišnja jelka sa ukrasima
Novogodišnja jelka sa ukrasimafoto: Promo

Ova jedinstvena jelka ne samo da donosi prelepu atmosferu, već vam već dolazi kompletno ukrašena – spremna da zablista u svojoj punoj raskoši. Zamislite samo koliko bi vam vremena trebalo da odvojite za biranje jelke, ukrasa, lampica i vrha za jelku. Sa ovom jelkom, sve to dobijate u jednom sjajnom paketu!

 

Uz guste i široke grane koje krase ovu jelku, svaki trenutak kićenja će biti pravo malo praznično čudo. A tu nije kraj! Uz jelku dobijate i predivne crvene ukrase – lampione, mašnice, lampice, paketiće i još mnogo ukrasa. Sve je već pažljivo odabrano i usklađeno kako bi vaša jelka zablistala u punom sjaju.

 

Ali to nije sve – jelka dolazi i sa svetlećim ukrasom – lampicama koje će dodatno unaprediti praznični doživljaj. I vrh za jelku u obliku zvezde već je deo paketa, tako da vam ne preostaje ništa osim da je postavite u vašem domu i uživate u magičnom trenutku.

 

 

Novogodišnja jelka sa ukrasima
Novogodišnja jelka sa ukrasimafoto: Promo

U ponudi su dve veličine jelke:

 

  • 120 cm po ceni od samo 4.990 dinara
  • 150 cm po ceni od 6.990 dinara

 

Ove divne jelke možete poručiti online OVDE i ili jednostavno pozivom na 011/6 888 999.

 

Postolje na kojem stoji jelka je čvrsto i stabilno, garantujući da će vaša jelka stajati sigurno i oduševljavati sve koji je vide. Neka praznična magija započne već danas! Ne zaboravite, količine su ograničene, zato požurite i osigurajte svoju savršenu novogodišnju jelku sa ukrasima!

 

 

 

makonda-tracker