sjajan savet

SAČUVAJTE ODEĆU: Kako da sami “popravite” rasparane šavove iako ne znate da ušivate?

0

Nema više potrebe za odlascima do krojača samo da bi vam nešto sitno ušio, neželjenim izdanjima sa rasparanim šavovima ili odustajanjem od voljenih stvari koje su izgubile svoj sjaj.

foto: Promo
foto: Promo

učna mašina za šivenje donosi praktičnost i jednostavnost u vaš svakodnevni život. Ne morate biti majstor sa iglom i koncem da biste napravili čuda, ova mašina je tu da vam pomogne – pogledajte je OVDE.

 

Bravo onima koji su je stvorili! Njena lakoća upotrebe je impresivna, ona vam omogućava da s lakoćom popravite majice, džempere, farmerke ili bilo koji drugi odevni predmet. Ali ne završava se samo na garderobi; ovaj praktičan uređaj može vam pomoći i da spasite posteljinu, prostirke, zavese i mnoge druge kućne stvari.

 

Sa jednostavnim jednostrukim šavom i mogućnošću rada sa različitim vrstama materijala, tanjim i debljim, ova mašina postaje dragocen alat u vašem domu. I ne trebate se brinuti o blizini utičnice, jer radi na baterije.

 

Ne dopustite da vaša odeća i kućni tekstil završe u kanti zbog nekoliko sitnica. Nabavite svoju ručnu mašinu za šivenje već danas i budite spremni za brze i efikasne popravke. Kupovinu možete obaviti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Ne dozvolite da vam sitni problemi stvaraju neprijatnosti, rešenje je dostupno na samo jedan poziv ili klik!

 

hangar
foto: Promo

 

makonda-tracker