sjajno rešenje

DOSTA JE BILO: Kako da se ZAUVEK rešite zapušavanja slivnika u kadi - pogledajte jednostavno rešenje!

0

Nakon samo jednog ili dva pranja kose, situacija postaje frustrirajuća - začepljen slivnik.

foto: Promo
foto: Promo

Često se pitate kako da se izborite s mnoštvom dlaka koje završe u odvodu, a čini se da se problem stalno ponavlja. Šta možete učiniti kako biste sprečili ovu neugodnost? Saznajte više OVDE!

 

Da li je rešenje da nakon svakog pranja kose koristite hemikalije za čišćenje odvoda? To svakako nije preporučljivo. Osim što može biti skupo, hemija koja isparava nije najbolja opcija za vaše zdravlje. Dodatno, postoji opasnost da oštetite cevi i napravite veću štetu nego što koristi. Šta onda preduzeti kada obična rešetkica za slivnik više ne pomaže?

 

Rešenje je iznenađujuće jednostavno – potrebno vam je nešto što se zove "hvatač dlaka". Da, to zaista postoji i radi odlično! Iako zvuči pomalo neobično, ovaj praktičan “alat” vrši svoju funkciju besprekorno. Hvatač dlaka se sastoji od lanca koji se stavlja u slivnik, dok njegov gornji plastični deo ostaje iznad površine. Dlake se zakače za lanac, a kada se nakupi dovoljno dlaka, jednostavno izvučete lanac i odložite ga u smeće zajedno sa svim nataloženim dlakama.

 

Sada možete nabaviti svoj hvatač dlaka po povoljnoj ceni OVDE (a možete i da pozovete na broj 011/6 888 999), a time i olakšati sebi održavanje čistoće u kadi i lavabou. Osim za kadu, ovaj uređaj možete koristiti i u lavabou, a u pakovanju dolaze čak dva komada.

 

Dlake
foto: Promo

Prednosti hvatača dlaka su brojne:

 

  • Bezbedan je za vaše zdravlje, za razliku od agresivnih hemikalija koje se koriste za čišćenje odvoda.
  • Vrlo je jednostavan za upotrebu - samo ga spustite u odvod i izvucite kada se natalože dlake.
  • Ima dug životni vek, što ga čini ekonomičnim rešenjem za dugoročnu prevenciju začepljenih slivnika.

 

Sada možete slobodno prati kosu bez straha od začepljenog slivnika. Poručite svoj hvatač dlaka već danas i osigurajte higijenu u svom kupatilu. Za više informacija i narudžbe, posetite veb stranicu OVDE ili nas kontaktirajte putem telefona na broj 011/6 888 999.

makonda-tracker