savršeno rešenje

REŠITE SE NAGOMILANE OBUĆE: Neka vaš hodnik bude lep i uredan uz pomoć OVOGA!

0

Zamislite trenutak kada ulazite u svoj dom i vaš hodnik je sređen i uredan!

foto: Michelangelo Oprandi / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Michelangelo Oprandi / Alamy / Alamy / Profimedia

Nema razbacane obuće i ne morate da razmišljate gde stajete! Pitate se šta vam je potrebno za to? Drveni cipelarnik! Sa njim organizacija obuće postaje zadovoljstvo, daje vašem prostoru i dekorativni izgled i što je najbitnije uredan hodnik!

 

Drveni cipelarnik
Drveni cipelarnikfoto: Promo

 

Kesper drveni cipelarnik pruža vam praktično i elegantno rešenje za odlaganje cipela!

 

Dimenzije ovog ormana su Š 54 x V 52 x D 26 cm, što ga čini dovoljno kompaktnim da se lako može postaviti u vaš hodnik, garderober ili sobu. Izrađen od kvalitetnog drveta, ovaj ormar ima čvrst ram debljine 3.0 x 1.7 cm, dok su šipke debljine 1,8 x 0,8 cm. Zahvaljujući svojoj izdržljivosti i kvalitetu izrade, možete biti sigurni da će vam ovaj cipelarnik dugo trajati!

 

Ovaj ormar za cipele poseduje tri pregrade sa dovoljno prostora za uredno odlaganje vaših cipela. Cipelarnik je dostupan u prirodnoj boji drveta, što ga čini vrlo elegantnim i modernim dodatkom svakom enterijeru. Osim toga, ovaj cipelarnik se lako sastavlja i ne zahteva poseban alat ili veštine za montažu.

 

OVDE ga možete poručiti i uživati u svom sređenom hodniku! Možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

 

makonda-tracker