efikasno

BEZ SUVIŠNOG NAPORA: Otkrijte najefikasniji trik za ČIŠĆENJE PROZORA za svega 3 minuta!

0

Do sada ste odlagali pranje prozora “vadeći se” na uporne kiše, prolongirali ste ovaj dosadan zadatak jer ste znali koliko truda zahteva.

Brisač za prozore
Brisač za prozorefoto: Promo

No, ne morate više da se mučite kada je ovaj zadatak u pitanju, ni sa bolovima u rukama i leđima posle svakog čišćenja, ni da žalite zbog mnogo izgubljenog vremena. Pogledajte OVDE fantastičan metod za brzo i bezbolno održavanje staklenih površina!

 

Zamislite da postoji spravica koji sve obavlja: i sadrži rezervoar za vodu, i krpu, i sredstvo za odstranjivanje viška tečnosti sa prozora. E pa, takav uređaj postoji - BRISAČ 3 U 1! Ovaj uređaj je sveobuhvatan: kratka ručka je ujedno rezervoar za vodu, tu je mikrofiber krpa za vlaženje stakla (lako se skida i pere), kao i gumeni dodatak za uklanjanje viška tečnosti. Rezervoar raspršuje vodu kroz pumpicu, sprečavajući curenje i prskanje.

 

Da li ova stvarčica zaista postoji kod nas? Naravno, možete je nabaviti po posebnoj ceni OVDE ili putem poziva na 011/6 888 999.

 

Brisač za prozore
Brisač za prozore foto: Promo

Kakve su koristi?

 

• Nema više nošenja kofe s vodom, niti odlaska tamo-amo po čistu vodu

• Oslobađanje leđa od napora - nema potrebe za nošenjem teških stvari ili stalnim saginjanjem

• Nema potrebe za mnogim različitim krpama

• Ruke ostaju suve, posebno važno za osobe sa osetljivom kožom, ostaju hidrirane i negovane

• Lak za nokte ostaje netaknut, a koža ostaje neoštećena jer više nećete kvasiti ruke

 

Rezervoar može biti napunjen običnom vodom ili sredstvom za čišćenje prozora. Mikrofiber krpu možete prati ručno ili u mašini, kako vam odgovara, a skidanje i vraćanje na brisač je veoma jednostavno.

 

Ovaj izvanredan brisač možete naručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, po posebnoj akcijskoj ceni!

 

 

 

makonda-tracker