genijalno

Vaš omiljeni kutak napolju: Evo kako da se rashladite i da u njemu uživate i kad su velike vrućine!

0

Sredili ste vaš omiljeni kutak napolju u kom ćete uživati tokom leta. Jedino još ne znate kako da se rashladite i da vam boravak u dvorištu ili na terasi baš bude prijatan

foto: Chris Rose/PropertyStock / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Chris Rose/PropertyStock / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte OVDE kako vaš mali raj može da bude idealan!

 

Vodena magla je genijalna stvar za rashlađivanje! Ovu vodenu maglu možete sami da postavite za svega par minuta. Može da se postavi:

 

  • Na terasi
  • U dvorištu (pod letnjikovac, ako ga imate; pod suncobran; na gornju ivicu kuće ispod krova ili gde vam već odgovara)
  • U bašti kafića/restorana, ako ga imate i ako želite da učinite svojim gostima prijatniji boravak bez obzira što je jako vruće

 

Kako funkcioniše?

 

Prskalice koje se kače na crevo su male i kroz njih voda prolazi tako da se od nje stvara vodena magla. Pošto na ovaj način održava vlažnost vazduha, set za vodenu maglu takođe smanjuje prašinu i rešava problem sa komarcima i drugim dosadnim insektima.

 

Poručite svoj komplet za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Vodena magla
foto: Promo

Ovaj komplet se montira na običnu česmu sa pritiskom od 2,5 – 4 bara. Preporučeni pritisak je bar 2,5 bara. Potrošnja vode je oko 2 litre po satu po jednom raspršivaču.

 

Set sadrži:

  •  crevo od 10 metara
  • 10 prskalica koje se montiraju na crevo
  • 1 priključak za dvorišnu slavinu

 

Ako i vi želite da uživate u letu punom parom, poručite već danas svoj set za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Vodena magla
foto: Promo

 

makonda-tracker