korisno

Zaštitna silikonska traka – vaša pouzdana zaštita od vlage i prljavštine

0

Revolucionaran proizvod koji će zašititi i ulepšati vašu kuhinju i kupatilo – zaštitna silikonska traka! Pruža nenadmašivu zaštitu od vlage i prljavštine, a pogledajte je OVDE!

Zaštitna sanitarna traka
Zaštitna sanitarna trakafoto: Promo

Prednosti koje pruža zaštitna silikonska traka:

 

  • Otpornost na vlagu: Ova traka je posebno dizajnirana da spreči prodiranje vode i vlage između pločica i radne površine u kuhinji ili oko sanitarnih elemenata u kupatilu. Zahvaljujući njoj, sprečavaju se nepoželjni efekti vlage poput pojave buđi, plesni i oštećenja materijala.
  • Jednostavno i brzo lepljenje: Postavljanje Zaštitne silikonske trake je neverovatno jednostavno i zahteva minimalno vreme i ni jedan alat osim makaza da je isečete na željenu dužinu.
  • Lako brisanje: Ova traka se lako održava i čisti, što znači da ćete uvek imati besprekorno čistu kuhinju i kupatilo. Zaboravite na uporne mrlje i nečistoće koje je teško očistiti.
  • Estetski uklopiva: Bele je boje pa će se lako uklopiti koje god boje da vam je kupatilo/kuhinja.
  • Izdržljivost i dugotrajnost: Napravljena od visokokvalitetnog silikonskog materijala, ova traka je otporna na habanje i dugotrajna investicija koja će vas godinama štititi od problema uzrokovanih vlagom.

 

Budite korak ispred problema i uživajte u čistom i uvek kao novom kupatilu i/ili kuhinji.


Poručite svoju zaštitnu traku ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Zaštitna sanitarna traka
Zaštitna sanitarna trakafoto: Promo

Zašto bi svako trebao da ima zaštitnu silikonsku traku:

 

  • Zaštita od skupe popravke: Vlažnost i vlaga mogu izazvati ozbiljna oštećenja na vašim kuhinjskim i kupatilskim površinama, što bi moglo dovesti do skupih popravki.
  • Zaštitna silikonska traka sprečava takve neželjene situacije i štedi vam novac.
  • Zdravstveni aspekt: Vlaga i buđ mogu biti štetni po zdravlje, izazivajući respiratorne probleme i alergijske reakcije. Zaštitnu silikonsku traku je lakše očistiti.
  • Praktičnost i sigurnost: Jednostavna instalacija i održavanje čine ovu traku izuzetno praktičnom. Smanjuje se potreba za čestim čišćenjem, a sigurnost prostora se povećava sprečavanjem prodiranja vode u osetljive delove kuhinje i kupatila.

 

Ne samo da će pružiti estetsku nadogradnju, već će i dugoročno očuvati vaše površine od vlage i prljavštine. 

 

Budite korak ispred problema i uživajte u čistom i uvek kao novom kupatilu i/ili kuhinji. Poručite svoju zaštitnu traku ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888
999
.

 

makonda-tracker