genijalno rešenje

IZGUŽVANA ODEĆA NA PUTOVANJU: Kako da ispeglate odeću na odmoru?

0

Jeste li sanjali o tome da bez napora održite svoju odeću besprekorno ispeglanom i na putovanju?

foto: Promo
foto: Promo

Sada je to moguće zahvaljujući Iron Express prenosivoj prostirci za peglanje, vašem idealnom saputniku za svako putovanje – pogledajte je OVDE!

 

Sa svojim kompaktnim dizajnom i laganim materijalom, Iron Express je savršen za pakovanje u kofer ili čak u ručni prtljag. Ne morate više brinuti o tome hoće li se vaša odeća izgužvati tokom puta. Samo izvucite Iron Express iz torbe i vaša odeća će izgledati besprijekorno, bez ikakvih nabora.

Ova prenosiva prostirka za peglanje nudi vam jednostavno i brzo rešenje za osvežavanje vaše garderobe. Iron Express prostirka omogućuje vam da uklonite izgužvane delove odeće u samo nekoliko sekundi bez potrebe za daskom za peglanje. Možete da je postavite na sto, kauč, krevet, pod, gde god vam je zgodno.

 

Poručite pre odlaska na more svoju prostirku za peglanje – ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Odeća, Peglanje
foto: Promo

Nije važno koji material je potrebno da ispeglate, Iron Express je spreman za sve izazove, na ovoj prostirci možete baš kao i na dasci ispeglati sve što poželite!

 

Nemojte dopustiti da izgužvana odeća pokvari vaše putovanje. Nabavite svoju Iron Express prenosivu prostirku za peglanje i osigurajte da uvek izgledate besprekorno dok uživate u sezoni letovanja.

 

Poručite pre odlaska na more svoju prostirku za peglanje – ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

makonda-tracker