Uvek ČIST NAMEŠTAJ: Na jednostavan način uklonite DLAKE od vašeg ljubimca!

0

Stalno se mučite da očistite nameštaj i često morate da ga usisavate kako biste uklonili dlake od vašeg ljubimca. Kako bi bilo da možete sve to jednostavnije da uradite? Ima rešenja - pogledajte OVDE!

foto: MadPhotos / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: MadPhotos / Alamy / Alamy / Profimedia

Fur Wizard je pravi mađioničar za uklanjanje suvišnih i olinjalih dlaka vašeg ljubimca koje se svuda nalaze oko vas. Pritom je efikasan i u tom smislu što jednom kupovinom više ne morate da trošite novac za razliku od samolepljivh valjaka koje ste dosad koristili. Lako prevučete preko nečiste površine, uvučete zatim Fur Wizard u kutiju koju dobijate u pakovanju i ponovo je čist i spreman za korišćenje. Kutiju kada se napuni dlakama jednostavno ispraznite. Ovako nebrojano puta možete iznova i iznova upotrebljavati magični Fur Wizard.

 

Četka za uklanjanje dlaka
Četka za uklanjanje dlaka foto: Promo

 

A gde možete da kupite ovog čarobnjaka? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 990 rsd.

 

Fur Wizard je pogodan za nošenje jer je mali i lako ga možete spakovati kada krenete negde sa svojim ljubimcem. Možete ga slobodno voziti i u automobilu, jer sedišta neće biti pokrivena dlakama kada sa sobom imate ovu fantastičnu četku.

 

Rešite se dlaka i olakšajte sebi zajednički život sa ljubimcem uz Fur Wizard. Po povoljnoj ceni od 990 rsd poručite proizvod OVDE ili pozovite na broj 011/68 88 999.

 

Četka za uklanjanje dlaka
Četka za uklanjanje dlaka foto: Promo

 

makonda-tracker