praktično

JEDAN KABL ZA SVE UREĐAJE: Ne treba vam ni jedan drugi, ovaj magnetni usb će vas oduševiti!

0

Za svaki uređaj koristite više punjača i kablova, a i često vam se dešava da ne znate gde ste ih stavili.

foto: Jakub Porzycki/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Jakub Porzycki/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nema potrebe da više skupljate i tražite kablove, jer vam ovaj magnetni kabl 3 u 1 omogućuje praktično povezivanje različitih uređaja.

Kablovi
foto: Promo

 

Magnetni usb je izrađen od visokokvalitetnog pletenog materijala, što ga čini izdržljivim i otpornim na habanje. Zahvaljujući magnetskom dizajnu, kabl se lako povezuje i odvaja, što olakšava njegovo korištenje.


Kabl ima tri različita konektora – Lightning, Type-C i micro-USB, što znači da ga možete koristiti za povezivanje širokog spektra uređaja kao što su iPhone, iPad, Android uređaji, tableti, pametni telefoni i još mnogo toga. Bez obzira na uređaj koji koristite, ovaj kabl će biti kompatibilan sa njim.

Kablovi
foto: Promo

Boja kabla je crna, što mu daje elegantan izgled i omogućuje da se lepo uklopi s drugim uređajima i dodacima. Dužina kabla je 1,2 metra, što vam pruža dovoljno prostora za udobno povezivanje uređaja čak i kada su izvor napajanja udaljeniji.

 

Magnetni kabl 3 u 1 je praktičan, dugotrajan i fleksibilan izbor za sve vaše potrebe povezivanja. Bez obzira jeste li kod kuće, na putovanju ili na poslu, ovaj kabl će vam pružiti pouzdano povezivanje i brz prenos podataka.


OVDE ga možete poručiti online, a možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

makonda-tracker