olakšava pripremu hrane

SAVET ZA UŠTEDU VREMENA: Evo kako da manje vremena provodite u kuhinji, a da uvek imate sve spremno!

0

Čak i oni koji vole da pripremaju hranu, ne vole kada su primorani da mnogo vremena provedu u kuhinji. Jedna po jedna stvar koja vam olakšava i ubrzava pripremu i nećete verovati koliko ćete na kraju imati više vremena za sebe.

foto: Promo
foto: Promo

Jedna od takvih stvarčica jeste OVA posuda !

 

Ova posuda je veoma praktičan kuhinjski dodatak koji vam može uštedeti mnogo vremena u kuhinji. Osim što može da se koristi kao daska za sečenje, ona takođe služi i kao cediljka i posuda za pranje namirnica. Jednostavno je rastegnete i možete odložiti namirnice u nju, a zatim koristiti dugme na dnu da ih procijedite. Kada je ne koristite, lako se sklopi i zauzima malo prostora.

 

  • Ukoliko je ne rasklopite, ova posuda može biti korišćena kao daska na kojoj ćete seći namirnice
  • Kada se ivice ove posude povuku na gore, ona se pretvara u posudu koja je idealna za pranje i skladištenje voća i povrća.
  • U uglu dna posude nalazi se vakuumski otvor koji omogućava jednostavno

pražnjenje vode nakon pranja namirnica, čime ova posuda postaje i funkcionalna cediljka.

 

Trenutno se može naručiti po posebnoj ceni putem linka OVDE ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999.

Cediljka
foto: Promo

Ova praktična posuda je izrađena od kvalitetne plastike koja je laka za održavanje. Možete je ručno oprati ili staviti u mašinu za posuđe.
Kada je rasklopljena, ova posuda je prostrana, ali se lako sklapa i ne zauzima puno prostora, pa se može koristiti kao obična daska za sečenje. Takođe je prenosiva i može se lako poneti sa sobom, na primer, na pikniku za rashlađivanje pića (ubacite led i flaše sa pićem), ili na odmoru ako želite sami pripremati hranu u sobi, a ne znate sa čime ćete raspolažete u smislu posuđa.

 

Trenutno se može naručiti po posebnoj ceni putem linka OVDE ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999.

Cediljka
foto: Promo

 

makonda-tracker