i stan će biti potpuno drugačiji

VREME JE ZA PROMENU: Samo jedan predmet je dovoljan da preuredite prostor!

0

Prostor u kom provodite najviše vremena treba da pleni toplinom i mirom. Kako ste se bacili u akciju da uredite taj prostor shvatili ste da vam fali ona sitnica koja će definitivno upotpuniti vašu dekoraciju. Ono što vam zapravo fali kao završnica te fantastične dekoracije jeste 3D sat. U nastavku pogledajte koje smo modele 3D satova izabrali za vas, a dok je na vama da se odlučite za onaj koji vam se najviše dopada!

foto: Dejan Krsmanovic / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Dejan Krsmanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

Sat T4325S je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je srebrna sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.


Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma srebrne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. A ako želite ovakav bakarni sat i više vam se uklapa, onda ga možete poručiti OVDE .

Zidni sat
foto: Promo

Sat T4333B je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je crna sa visokim sjajem. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.


Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma crne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. PDV obračunat u cenu. Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. Ako želite ovakav srebrni sat, možete ga poručiti OVDE

Zidni sat
foto: Promo

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije!
** Klikom OVDE pogledajte ponudu za dekoraciju vašeg doma ili poslovnog prostora!

makonda-tracker