praktično

Za sigurnost tokom vožnje: Potreban vam je ovaj neizostavan dodatak za vaš automobil

0

Želite da imate dodatnu sigurnost tokom vožnje? Ili možda čak da zabeležite vaša putovanja?

foto: Profimedia / Dan Grytsku / Alamy / Alamy /
foto: Profimedia / Dan Grytsku / Alamy / Alamy /

Auto kamere su danas neizostavni dodatak svakom vozilu, a one mogu da poboljšaju vašu sigurnsot i uživanje u vožnji. Auto kamere su veoma praktične i jednostavne za korišćenje, a ujedno i vrlo korisne u slučaju sudara ili nezgode, ili pri prekršaju drugih vozača. Takođe ih možete koristiti za prelepe pejzaže i prizore tokom vaših putovanja.

 

Auto kamera
Auto kamera foto: Promo

 

Auto kamera za snimanje saobraćaja je kompatibilni ultra tanki rekorder u vožnji, Full HD 1080P rezolucije i širokougaonog objektiva od 120 stepeni. Kompatibilan je sa TF memorijom, do 32 GB funkcije kontinuiranog snimanja u ciklusu i sa G integriranom senzorskom funkcijom.

 

Uređaj za snimanje u koracima:


1. Uključite snimanje na izborniku
2. Pre upotrebe formatirajte karticu u fotoaparatu
3. Zahvaljujući visokoj osetljivosti, isključivanje G senzora uštedeće puno videa koji se ne mogu pokriti u ciklusu. Tako se kartica brzo popunjava, a zatim se video zapis zaustavlja.

 

Važno: Koristiti auto punjač do 12 volti, a ako u vašem automobilu stoji naznaka da je punjač 24 volta onda može uništiti kameru. Baterija je vrlo mala, uvek se puni s auto punjačem.

 

Paket uključuje auto kameru, držač, auto punjač i korisnički priručnik.

 

Auto kamera
Auto kamera foto: Promo

 

Budite spremni za svaku situaciju i poručite ovu auto kameru OVDE po ceni od 2.490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

 

 

makonda-tracker