UŠTEDITE i do 80 odsto ELEKTRIČNE ENERGIJE: Ovo je jedan od trikova kako da to uradite!

0

Bez obzira na poskupljenja, električnu energiju svakako bi trebalo da štedimo. Poskupljenja su još samo jedan dodatan razlog.

foto: Profimedia / Phovoi R. / Panthermedia /
foto: Profimedia / Phovoi R. / Panthermedia /

Vodite računa kada puštate mašinu za veš i sudove, isključujte kablove iz struje ako neke kućne aparate ne koristite, kada uključujute šporet i ringlu probajte da sve skuvate i napravite dok su uključene, umesto da ih stalno palite i gasite. Svetla takođe uključujte po potrebi, a ono što će sigurno pomoći u uštedi jedu LED SIJALICE!

 

Štedljiva LED sijalica je nešto što svaka kuća i kancelarija moraju imati! Ona daje svetlost za mnogo manje novca nego što ste do sada trošili na rasvetu. Ova sijalica je niskougljenična, ne treperi niti ima UV radijacije. LED sijalica je izuzetno laka za montiranje, a možete je koristiti u bilo kom delu stambenog ili poslovnog prostora: u sobi, kuhinji, kupatilu itd.

 

Evo kako da uštedite do 80 odsto električne energije?
Evo kako da uštedite do 80 odsto električne energije?foto: Promo

 

Kupite već danas po sniženoj ceni ovu super štedljivu LED sijalicu od 10W OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Ako želite sijalicu od 12W možete je poručiti OVDE, a ako vam treba od 15W kliknite OVDE.

 

makonda-tracker