efikasno

Pere umesto vas: Ne morate više da se mučite ako želite veš da operete ručno - ovo je vaš saveznik!

0

Nemate uvek vremena da pustite mašinu za veš, a imate malo stvari koje vam hitno trebaju. Nećete sigurno puštati mašinu zbog par komada odeće, a onda vam jedino preostaje da ih operete ručno.

foto: Profimedia / Tanya Rozhnovskaya / Alamy / Alamy /
foto: Profimedia / Tanya Rozhnovskaya / Alamy / Alamy /

 

Ne brinite, ne morate to više da radite, jer sada postoji proizvod koji to radi umesto vas! Mini prenosiva mašina za pranje veša!

 

Mini prenosiva mašina za pranje veša
foto: Promo

Turbine Wash mini mašina ima moćan dizajn i strukturu za najefikasnije rezultate! Opremljena je rotacionom glavom koja pravi kruženje vode velikom snagom i brzinom. Sve što treba da uradite jeste da sipate toplu ili vruću vodu u posudu, prašak za veš i uključite Turbine Wash. Nakon 10 do 15 minuta isperite veš u čistoj vodi.

 

Sa ovom mašinom, pored veša, možete i da perete sudove, pa čak i voće i povrće.

 

Mini prenosiva mašina za pranje veša
foto: Promo

Turbine Wash je dizajniran i patentiran u cilju uštede električne energije. Potrebno mu je samo USB napajanje, tako da ga možete pokretati čak i sa računara, a može se povezati i na strujni adapter za bilo koji telefon. Snažan motor koji poseduje je implementiran u malo kućište, tako da ne zauzima mnogo prostora i može da se ubaci u bilo koju malo veću plastičnu posudu i čak u najmanju sudoperu.

 

Uštedite vreme uz ovu praktičnu mašinu, a poručite je jednim klikom OVDE ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

makonda-tracker