isprobajte

HIMALAJSKA LAMPA: Da li slana lampa stvarno može da utiče na vazduh u prostoriji?

0

Lampa od himalajske soli božanstveno izgleda, ali njen atraktivan izgled nije njena jedina prednost u odnosu na brojne druge lampe - pogledajte OVDE zašto treba da je imate.

foto: Promo
foto: Promo

Ova lampa je potpuno nepravilnog oblika, što je čini izuzetno interesantnom. Boja joj je takođe vrlo atraktivna: narandžaste je boje, ali ne svuda istog intenziteta. Postavljena je na drveno postolje i sija diskretnim, umirujućim svetlom čija jačina može da se podesi na prekidaču. Takođe, treba navesti još nekoliko vrlo važnih karakteristika:

 

  • proizvodnjom negativnih jona pozitivno utiče na kvalitet vazduha u prostoriji u kojoj se nalazi – odlično je da je imaju asmatičari, ljudi skloni alergijama
  • ima blagotvorno dejstvo na raspoloženje
  • može pomoći da lakše zaspite
  • pruža i terapiju bojama: svetli crvenom, žutom i ružičastom bojom, a upravo te boje imaju pozitivan uticaj na raspoloženje
  •  

Da li je skupa i gde ima da se kupi? Ne, nije skupa, a kod nas može da se kupi OVDE i poručivanjem na 011/6 888 999 po sjajnoj ceni od samo 2.390 rsd.

 

Slana himalajska lampa
foto: Promo

Pored toga što je super imati je u svojoj kući, odlična je i kao ideja za poklon. Idealna je jer se može pokloniti i nekome sa kim imate dugogodišnje prijateljstvo, ali i nekome koga manje poznajete.

 

Radi na struju, a kabl je dužine 135 cm.

Može da se kupi OVDE i poručivanjem na 011/6 888 999 po sjajnoj ceni od samo 2.390 rsd.

makonda-tracker