brzo i jednostavno rešenje

MINI MAŠINA ZA UŠIVANJE: Uvek pri ruci i pravi spas kad god vam se odeća raspara!

0

Od onih ste koji dugo čekaju da preprave neku odeću, ili kad se raspara nikako da se latite igle ili odnesete kod šnajdera.

foto: Promo
foto: Promo

I uglavnom se desi da ovu obavezu nikad ne završite, tako da često tu odeću i bacite. Sada ne morate više da se mučite i gomilate raznu garderobu za prepravku, jer ćete sve to moći da završite brzo i lako - uz pomoć RUČNE MAŠINE ZA ŠIVENJE! Pogledajte je OVDE!

 

Ručna mašina za ušivanje je fantastična stvar! Ona je neophodna gotovo svakome ko nije naročito spretan sa iglom i koncem i čije čak i minimalne prepravke izgledaju loše. Ona je lagana, pa se njom lako manipuliše. Njom ćete moći da ušijete majicu, džemper, duks, farmereke, bilo koji odevni predmet! Takođe, pomoći će vam ne samo oko garderobe, već i ako vam se raspara npr. posteljina, prostirke, zavesa i slično.

 

***Gde je možete kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

 

Mašina za šivenje
foto: Promo

 

Šav joj je jednostruk, a njom možete ušivati različite vrste materijala, i tanke i deblje. Možda zvuči čudno, ali ne radi na struju, već na baterije (4 AA baterije koje ne dolaze u pakovanju).

 

Ova ručna šivaća mašina se koristi krajnje jednostavno i za to vam nije potrebno nikakvo predznanje. Debljina šivenja ne sme da pređe 1,8 mm.

 

***Gde je možete kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.290 rsd.***

 

Mašina za šivenje
foto: Promo

 

makonda-tracker