revolucija u kulinarstvu

Kako zavoleti kuvanje? Svekrva je sa ovom ženom podelila svoj omiljeni trik i sada je sve brže i lakše

0

Prenosimo vam iskustvo žene koja konačno uživa u svojoj kuhinji

foto: Promo
foto: Promo

Dok nisam dobila decu, jako puno sam radila na poslu. Od kućnih poslova sve je obavljao muž koji je ranije završavao sa poslom. U kuhinju, što se kaže, nisam ulazila. Samo da pojedem nešto već gotovo što je ili poručeno ili što je muž s vremena na vreme spremao.

 

U jednom momentu toliko mi je postalo naporno na poslu da sam morala da dam otkaz i odmorim mozak. Više sam bila kod kuće, pa sam osećala potrebu da ovoga puta ja obavljam kućne poslove i da, između ostalog, kuvam. Ljudi, ja baš ne volim da kuvam, ali baš. Neko vreme sam poručivala hranu pre nego što muž treba da dođe s posla, pa me bude sramota što ništa ne umem da spremim. Međutim, rekla sam sebi da ću da se snađem, jer snašla sam se i u komplikovanijim poslovima.

 

Da vi znate koliko je u početku trajalo to silno seckanje! Pa ja sam pola dana provodila seckajući hranu. Mislim se nešto, pa ovo nema nikakvog smisla, ja definitivno za ovo nisam rođena. A da ne pričam da sam svako malo završavala posečenih prstiju. Kad, eto, jedno jutro dođe svekrva na kafu.

 

Došla ona, mi tako sedimo, ćaskamo i ja joj se požalim da baš slabo stojim s tom kuhinjom. Kad ona reče ima ona rešenje. Mislim se sad će mi ona spremati stalno ručak, ali ne, to se nije desilo (smeh). Šalu na stranu, stvarno mi je pomogla.

 

Posle mojih žalopojki, sledeći put kad smo se viđale donela mi je nešto što mi je promenilo pogled na pripremu jela – poklonila mi je pametni nož!

 

Pametna seckalica 6 u 1
foto: Promo

Nož ima i ravni deo ispod, koji je kao daščica, tako da sad sve sečete jednako i ravno, a daska vam nije potrebna.

 

Ima i jedan rebrasti deo, kojim se ljušti riba. Ja sam sve noževe sklonila, jer koristim samo njega. Istovremeno mi služi kao otvarač za flaše, pa mi čak ni to više ne treba.

 

Kada sam videla koliko je ova pametna seckalica jednostavna za korišćenje, a zamenjuje sve noževe i makaze, ja sam bila oduševljena. Nisam više sekla prste sebi, a svi delovi su bili jednaki kad sam sekla sir i povrće. Nisam imala pojma da je ovako jednostavno. Sa njima sečem meso, povrće, sir, voće.

 

Posle sam tražila za drugaricu gde može da se kupi i našla sam ga da može da se poruči online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

Probajte, stvarno je lako! Praktičan je, ubrzava pripremu jela, manje sudova se prlja i štedi novac koji biste inače potrošili na nekoliko noževa!

 

Pametna seckalica 6 u 1
foto: Promo

 

makonda-tracker