ubrzava proces

Pokažite svoje kulinarske čarolije: Superkorisne sitnice za kuhinju koje će kuvanje učiniti zabavnim

0

Iskoristite ove prohladne dane tako što ćete kroz hobi prošitiri svoje znanje, otkriti neke nove stvari i kasnije ta saznanja podeliti sa drugim ljudima. Neka vas ovaj put ponese u čari kulinarstva, jer tako ne samo što možete uživati u raznim ukusima i mirisima, već možete i proputovati razne destinacije.

foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

 

Ali pre svega toga dobro se opremite potrebnim posuđem sa kojima ćete moći da spremate razne delikatese. Sve što je potrebno jeste da iz udobnosti svoga doma pogledate široki asortiman proizvoda koji će biti vaši najbolji saveznici u kuhinji!

 

Prilagodljiva cediljka za hranu zahvaljujući ovoj praktičnoj cediljki od sada ćete moći na vrlo jednostavan i brz način odvojite špagete, povrće ili neke druge namirnice tako da sigurno ostanu u šerpi bez bespotrebnog prosipanja. Lako se prilagođava različitim dimezija posudama, ne lepe se namirnice za nju i ne zauzima mnogo mesta tako da možete da je ostavite bilo gde. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili na broj telefona 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 590 rsd.

 

 

Proizvodi za kuhinju
foto: Promo

Dolmer za savijanje sarmi i pitica-rolnica savijanje sarmi i pitica nikad nije bilo lakše! Sada uz pomoć ovog genijalnog aparata za savijanje možete brzo i lako da napravite fenomenalne sarme i/ili pitice jednake veličine u samo nekoliko poteza. Specijalno je napravljen da olakša rad, smanji vreme pripreme i poboljša izgled vaših ukusnih sarmica i pitica. Njegovo korišćenje ne zahteva posebne veštine ni znanje. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 990 rsd.

 

Proizvodi za kuhinju
foto: Promo

Secko za luk na povlačenje dosta ste gubili vreme usitnjavajući luk nebrojeno mnogo puta i usput se posekli, izgrebali sveže nalakirane nokte. Postoji mnogo jednostavniji, a istovremeno i mnogo brži način - mali praktični secko za luk koji sve isecka sa samo 2-3 povlačenja. Ovaj secko je jednako dobar i za druge namirnice kao što su šargarepa, papričica, orah, peršun itd. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 990 rsd.

Proizvodi za kuhinju
foto: Promo

* OVDE istražite bogatu ponuda proizvoda.

makonda-tracker