obratite pažnju!

Uređenje enterijera PO VAŠOJ MERI: Dekorišite svoj kutak kao nikada do sada!

0

Kako volite promene u svom okruženju, prvo od čega volite da krenete jeste uređenje vašeg doma.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za vas je dom vaša galerija umetnosti i kutak gde zajedno sa svojim prijateljima da uživate u konstatnoj kreativnosti koju stvarate. Sa sigurnošću za vas kažu da ono što vas iz mase izdvaja jeste upravo to što sa jednostavnim, ali i te kako šik premetima vi napravite uvek eksploziju lepog enterijera. U nastavku pogledajte neke od najpopularnijnih proizvoda koji mnogima ukrašavaju dom ili poslovni prostor!

 

 

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom

visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

Zidni sat
foto: Promo

Model T4309B je dostupan u crnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi od eva pene, a sa prednje

strane je plastika – akril crni sjaj. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

Zidni sat
foto: Promo

 

 

 

 

Pegboard polica je idelana kao dekoracija i kao predmet za odlaganje. Možete je postaviti u bilo kojoj prostoriji. U hodniku je odličan izbor ako želite da okačite odeću, torbe ili ključeve. Kao dekoracija može da posluži i za razne biljke. U kuhinji može da posluži za posuđe, a takođe može da se koristi i uradnim prostorima, kupatilu, garažama.

Zidni sat
foto: Promo

 

 

Napravljena je od šperploče, debljine 1,5 cm. Dimenzija noseće ploče je 39cm x 59cm, a u pakovanju dobijate i tri police ( 15 x 10 cm, 22,5 x 10 cm, 35 x 10 cm) kao i štapiće nosače ( 9 komada) kojima možete sami da određujute pozicije ubacivanjem u rupe.

 

Pegboard policu možete poručiti online OVDE po ceni od 3.500 rsd ili pozivom na broj telefona

011/4420-502 radnim danima. Ukoliko želite veću policu dimenzija 89 x 59 cm OVDE je poručite po ceni od 4.100 rsd.

 

* Kompletan asortiman pristupačnih i jedinstvenih proizvoda za uređenje prostora pogledajte klikom OVDE.

 

 

makonda-tracker