pogledajte

Za svežinu svake prostorije: Aroma difuzer za čist i mirisan vazduh bez neprijatnih mirisa!

0

Nekada nije dovoljno da samo provetrite sve prostorije, neprijatni mirisi i dalje ostaju i čini vam se kao da nemate dovoljno vazduha i da je suv. Često se dešava da zbog toga počnete da kašljete ili da vas boli grlo.

foto: Promo
foto: Promo

 Sjajno rešenje je – AROMA DIFUZER! Neka vazduh koji udišete dok boravite u svom domu ili kancelariji bude svež, čist, dezinfikovan!

Aroma difuzer je superkorisna stvar koja vlaži vazduh i tako u njemu ubija viruse, bakterije, čini ga prijatnijim za udisanje. Plus što osvežava prostor i uklanja neprijatne mirise nakon kuvanja i miris duvanskog dima.

 

Model koji ne zauzima mnogo mesta i koji jako lepo izgleda jeste OVAJ - možete ga poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po sada povoljnijoj ceni!

 

Usb difuzer
foto: Promo

Ovaj difuzer se vrlo lako koristi: u njega se sipa voda i bilo koje eterično ulje koje želite. Naša preporuka je da se uspavljujete nekim blažim mirisima poput lavande, a nakon buđenja da birate citrusne varija. Radi na struju preko USB kabla.

Usb difuzer
foto: Promo

Model koji ne zauzima mnogo mesta i koji jako lepo izgleda jeste OVAJ - možete ga poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po sada povoljnijoj ceni od 1.990 rsd!

makonda-tracker