praktičan

SOLARNI REFLEKTOR: Za svetlo u dvorištu bez struje, bez kablova, bez menjanja baterija!

0

Leti se mnogo više vremena provodi u dvorištu i na terasi, jer baš to – leto je! Dobro je da kada izađete napolje uveče uvek imate neohodnog svetla kako biste videli kuda idete po stazi ili kako bi vam bilo prijatno dok sedite sa porodicom i prijateljima u bašti. Kako velika svetla dosta privlače komarce i druge bubice, solarni reflektorčić je odlična zamena za druga svetla.

foto: Promo
foto: Promo

Nije glomazan, ne “šljašti”, već baš onakav kakav treba da bude: solarni refektor je taman toliki koliki treba da vam osvetli, a najbolje od svega je što ne zahteva ni da svako malo menjate baterije ni da razvlačite kablove i jurite gde ima najbliža utičnica. Jer on radi puneći se SUNCEM!

 

Kako se uključuje?

 

Zapravo, možda je ipak to najbolja stvar: vi izađete, on vas detektuje i sam se uključi. Dakle, odmah vam osvetli put ili, na primer, ulazni deo ako je mrak a treba da “iskopate” ključeve iz torbice. Da, tako je, ima senzor, pa se uključi kad treba i radi onoliko koliko treba a ne za bezveze. Pa nije li to super stvar?!

 

Znate li gde možete da ga nađete po super ceni?

 

Evo upravo OVDE ili tako što ćete pozvati broj 011/6 888 999.

 

A evo i sličice da možete da vidite kako ustvari izgleda:

 

Solarni reflektor
foto: Promo

 

Možete ili da ga zalepite ili da ga zakačite na esker i to za bilo koju površinu: drvenu plastičnu, za zid. Samo je važno da je ravna kako bi reflektor mogao da stoji bez problema. Dakle, poručuje se OVDE ili tako što ćete pozvati broj 011/6 888 999.

Solarni reflektor
foto: Promo

 

 

 

makonda-tracker