genijalno

Vodena magla — najzdraviji način da se rashladite napolju kada je mnogo toplo!

0

Ako i vi pripadate onoj grupi ljudi koja ne voli da se zatvori u kuću pod klimu ma koliko bilo vruće, već da radije sedi napolju, pogledajte OVDE kako da boravak u dvorišt ili na terasi učinite prijatnijim tokom vrelog leta. 

foto: Promo
foto: Promo

Vodena magla je genijalna stvar za rashlađivanje! Ovu vodenu maglu možete da napravite potpuno sami, tj. crevo koje je ispušta sami možete da postavite za svega par minuta, ne treba vam nikakav majstor. Može da se stavi:

 

  • Na terasu
  • U dvorište (pod letnjikovac, ako ga imate; pod suncobran; na gornju ivicu kuće ispod krova ili gde vam već odgovara)
  • U baštu kafića/restorana, ako ga imate i ako želite da učinite svojim gostima prijatniji boravak bezobzira što je jako vruće

 

Kako funkcioniše?

 

Prskalice koje se kače na crevo su male i kroz njih voda prolazi tako da se od nje stvara vodena magla. Pošto na ovaj način održava vlažnost vazduha, set za vodenu maglu takođe smanjuje prašinu i rešava problem sa komarcima i drugim dosadnim insektima.

 

Poručite svoj komplet za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Vodena magla
foto: Promo

Ovaj komplet se montira na običnu česmu sa pritiskom od 2,5 – 4 bara. Preporučeni pritisak je bar 2,5 bara. Potrošnja vode je oko 2 litre po satu po jednom raspršivaču.

 

Set sadrži:

 

  • crevo od 10 metara
  • 10 prskalica koje se montiraju na crevo
  • 1 priključak za dvorišnu slavinu

 

Ako i vi želite da uživate u letu punom parom, poručite već danas svoj set za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Vodena magla
foto: Promo

 

makonda-tracker