efikasno

Kako zaštititi sanitarije? Traka koja čuva od VLAGE i BUĐI — za WC šolje, kade, tuš kabine, sudopere!

0

Specijalna traka, koja je potrebna skoro svakom domaćinstvu, će sačuvati ćoškove koji su stalno izloženi vlazi i tako sprečiti da se na njima taloži prljavština, voda i da se pravi buđ. Pogledajte je OVDE!

foto: Promo
foto: Promo

Ovo je traka koja ima tako široku primenu u domu. Može da se koristi...

 

  • ...u kupatilu: oko kade, tuš kabine, lavaboa, WC šolje (one ružne crne ili žute fleke oko sanitarija će se njom lako prekriti i više neće izgledati staro i prljavo)
  • ...u kuhinji: oko sudopere, šporeta (sprečiće da se ulje i mast koje prskaju prilikom pripreme hrane talože oko ploče)
  • ...na podu: na ivici između zida i poda, umesto lajsne, ako želite da prekrijete taj deo smatrajući da će tako bolje izgledati (ako, recimo, želite da prikrijete neku nepravilnost)
  • ...na vratima od terase ili prozorima kako bi bolje dihtovali

 

Zaštitna traka od vlage i buđi
foto: Promo

Kako se koristi? LAKO!

 

  • očistite površinu na koju planirate da je zalepite i sačekate da se osuši
  • isečete traku na dužinu koja vam odgovara i zalepite je

***Preporučujemo vam da iskoristite današnje sniženje i OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 poručite ovu gotovo uvek i svakom domu potrebnu traku.***

 

Zaštitna traka od vlage i buđi
foto: Promo

Ova sanitarna traka je vodootporna, pa samim tim nema rizika da će se odlepljivati, podizati, kao ni da će se ispod nje zadržavati vlaga. Topla je preporuka imati je i u novom kupatilu kako se zbog vode ne bi stvorile crne i/ili žute fleke na sanitarijama, ali i u starim kupatilama gde je nastale fleke potrebno sakriti.

 

***Danas važi posebna cena za ovu traku OVDE ili ako pozovete na 011/6 888 999. Zato ne propustite da je nabavite odmah.***

 

Zaštitna traka od vlage i buđi
foto: Promo

 

makonda-tracker