idealni za velike porodice

SVE 3 VELIČINE PO SAMO 1 CENI: Komplet od TRI kofera na AKCIJI – čvrsti i sa dosta mesta za stvari za more!

0

Sigurno željno iščekujete more nakon toliko vremena koje nismo naročito slobodno mogli da iskoristimo za putovanje. Jedina stvarčica koja može malkice da pokvari momenat jeste pakovanje stvari u slučaju da nemate dovoljno mesta u koferu ili da, pak, nemate adekvatan kofer.

foto: Promo
foto: Promo

Zato je naša preporuka da uvek imate u 3 veličine i osigurate se da nećete nositi ni poluprazan kofer, a i da će sve stvari koje imate stati u njega/njih.

 

Nećete verovati, ali OVDE čak 3 kofera koštaju UKUPNO 15.990 rsd (može i da se pozove na 011/6 888 999 da se poruči).

 

Da, da, dobro ste pročitali, 3 kofera. Oni su različite veličine: 1 veliki, 1 srednji i 1 mali, pa mogu da stanu jedan u drugi i tako vam uštede prostor dok stoje odloženi kod kuće.

 

 

Kao što možete da vidite, svaki od kofera ima točkiće, ručku za obično nošenje i ručku koja može da se izvuče kako bi se kofer „vozio“ po zemlji kada ima mnogo stvari u njemu, kada je težak. To će poštedeti i vaše ruke i vaša leđa nepotrebnog mučenja. Plus će vam uštedeti vreme kada žurite npr. sa leta na let, jer ćete biti značajno ubrzani kada ne morate da teglite težak prtljak i malo malo pa zastajete kako ne biste izdahnuli od umora.

 

Gde možete da ih kupite po ovoj ceni i kada? Danas i to online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999! Ne propustite da ih poručite odmah, jer ova cena je neponovljivo dobra, a koferi dugotrajni i praktični za brojna naredna zimovanja, letovanja, biznis i vikend putovanja!

 

Koferi
foto: Promo

 

makonda-tracker