efikasno je

UKOČILI STE SE ZBOG KLIME? Evo kako da HLADAN vazduh ne duva u vas, a da vam bude prijatno!

0

Nije dobro da klima duva u vas direktno celi dan, jer se lako možete ukočiti, nadražiti sinuse, dobiti upalu uha... S druge strane je jasno da je jako vruće i da ona mora raditi da bi u prostoriji bilo prijatno. Zato je neophodno imati dodatno KRILO ZA USMERAVANJE VAZDUHA kojim ćete izbeći da se ukočite od klime.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dodatak koji usmerava vazduh koji duva iz klime je odlično rešenje za one manje sobe/kancelarije gde klima mora da radi, a gde su oni koji su u prostoriji direktno izloženi hladnom vazduhu zbog kojeg imaju bolove u leđima i vratu. Ovim usmerivačem zapravo „govorite“ vazduhu kuda da ide, a da ipak ne trpite vrućinu.

 

Odlično je za:

 

  • kancelarije, naročito one manje gde sve i da želite nemate gde da se pomerite
  • dečije sobe kako biste izbegli da hladan vazduh duva direktno u klince dok se igraju ili spavaju
  • manje radnje gde klima zbog veličine prodavnice duva direktno u prodavca

 

Postavlja se lako i vrlo brzo, a sad je na AKCIJI – SAMO 1.990 din pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!

Krilo za klimu
foto: Promo
Krilo za klimu
foto: Promo

Usmerivač može da bude dugačak 50cm, a može i dodatno da se izvuku „krila“ sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

Iskoristite AKCIJU i poručite krilo za usmeravanje vazduha iz klime po ZNATNO NIŽOJ CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

 

makonda-tracker