isprobajte!

PAMETNO RASHLAĐIVANJE: Evo kako da klima ne duva direktno u vaša leđa ili vrat!

0

Vrele dane u kancleraiji ili zatvorenom prostoru teško da možemo da provedemo bez uključivanja klime. Ali ako je stalno uključena i duva direktno u leđa ili vrat, onda može doći do bolova, ukočenosti ili prehlade. Sada postoji način da se to izbegne zahvaljujući USMERIVAČU VAZDUHA!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Krilo koje usmerava vazduh koji duva iz klime je odlično rešenje naročito za one manje prostorije gde klima mora da radi, a gde su prisutni direktno izloženi hladnom vazduhu zbog kojeg imaju bolove u leđima i vratu. Ovim usmerivačem zapravo „govorite“ vazduhu kuda da ide, a da ipak ne trpite vrućinu.

 

Idealno je za kancelarije, naročito one manje gde sve i da želite nemate gde da se pomerite. Takođe, odlično je za dečije sobe kako biste izbegli da hladan vazduh duva direktno u klince dok se igraju ili spavaju.

 

***Montira se izuzetno lako i vrlo brzo, a sad je na AKCIJI – poručite pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!***

 

Usmerivač za klimu/Promo
foto: Promo
Usmerivač za klimu/Promo
foto: Promo

 

Usmerivač može da bude dugačak 50 cm, a može i dodatno da se izvuku „krila“ sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

 

***Iskoristite AKCIJU i poručite krilo za usmeravanje vazduha iz klime po SNIŽENOJ CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!***

makonda-tracker