Ne propustite!

Sve to za samo 999 dinara! Guma u spreju za izolaciju, zaptivanje i lepljenje

0

Imate probleme sa pukotinama na krovu, cevima ili u betonu? Muči vas loša izolacija? Problemi su možda na oko malo, ali su zapravo jako ozbiljni i ne smeju se zanemariti, baš suprotno – moraju se rešiti što pre, ali kako?

foto: Promo
foto: Promo

Majstore je postalo skoro pa nemoguće naći u odgovarajućem roku, sa pristupačnom cenom… Zato vam je ovaj sprej neophodan! Uz njegovu pomoć nećete morati da zovete majstore, jer ćete vi zauzeti njihovo mesto. Pored toga, sačuvaćete novac, živce i vreme. Fantastično, zar ne?


Guma u spreju je savršeno rešenje za izolaciju i zaptivanje svih vodopropusnih mesta i pukotina. Sa ovim sprejem u samo nekoliko sekundi svako mesto i pukotina postaju savršeno izolovani i potpuno vodootporni.

 

Ovaj sprej je potpuno siguran za korišćenje, bez hemijskih supstanci koje isparavaju, te ga bezbedno možete koristiti za sve vrste popravki kako u dvorištu, tako i unutar doma.

 

Guma u spreju
foto: Promo

 

Odlikuje ga izuzetno jednostavna upotreba, pa ga lako mogu koristiti amateri, profesionalci, stariji i mlađi.

 

Iskoristite ovu sjajnu priliku da imate brzo rešenje za razne probleme!

 

Sprej možete naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po PROMO ceni od samo 999 rsd!

* Požurite, količine su ograničene!

makonda-tracker