ISPROBAJTE

STIŽU VRUĆINE, PRIPREMITE SE: Kako da se uspešno rashladite NAPOLJU kad skoče temperature

0

Letnje temperature su već na snazi, a slede još topliji dani i to vrlo uskoro – pogledajte OVDE set za vodenu maglu koji će vam omogućiti da se rashladite napolju kolika god da je temperatura!

foto: Promo
foto: Promo

Genijalna stvarčica za čiju montažu vam nije potrebna ničija pomoć i plus ćete to moći da uradite za svega nekoliko minuta! Napolju je mnogo teže rashladiti se kada je vrelo, unutra imate klimu. Set je sjajan za rashlađivanje u bašti, na terasi, a da ne pričamo da je kafićima/restoranima tako neophodan leti! I još nešto: kad imate ovaj set za vodenu maglu, zdravije je i prijatnije sedeti napolju nego sedeti u zatvorenom pod klimom!

 

Kako radi?

 

Prskalice koje se kače na crevo su malene i kroz njih voda prolazi tako da se od nje stvara vodena magla. Tako se lepo rashladite, a ne „okupa“ vas kao da ste se polili vodom.

 

Pošto na ovaj način održava vlažnost vazduha, set za vodenu maglu takođe smanjuje prašinu i rešava problem sa komarcima i drugim dosadnim insektima.

Poručite svoj komplet za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Set za vodenu maglu/Promo
foto: Promo

Ovaj komplet se montira na običnu česmu sa pritiskom od 2,5 – 4 bara. Preporučeni pritisak je bar 2,5 bara. Potrošnja vode je oko 2 litre po satu po jednom raspršivaču.

 

Set sadrži:

 

crevo od 10 metara

10 prskalica koje se montiraju na crevo

1 priključak za dvorišnu slavinu

 

Ako i vi želite da uživate u letu punom parom, poručite već danas svoj set za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Set za vodenu maglu/Promo
foto: Promo

 

makonda-tracker