GEL PROTIV BUĐI: Osvežite i zaštitite sanitarije, sudoperu, podne i zidne pločice KINESKIM, a MOĆNIM sredstvom!

0

Znate one ružne crne i žute flekice koje se stvaraju oko kade, lavaboa i wc šolje i zbog kojih kupatilo nikada ne izgleda dovoljno uredno koliko god da ga čistite?

foto: Promo
foto: Promo

E, pa varate se ako mislite da ne postoji način da ih se rešite i očistite ih, jer to sada možete da uradite gelom koji je baš za to predviđen (OVAJ gel).

 

Gel protiv buđi
Gel protiv buđifoto: Promo

 

Sada ima da se kupi gel koji omogućuje da se ovaj problem reši samostalno, bez fugovanja majstora, i to za tren oka! Ima toliko prednosti:

 

  • Može da se koristi oko kade, lavaboa,
  • Prekriva ružne crne i žute fleke od kamenca oko sanitarija
  • Štiti ih od buđi i daje im osvežen izgled
  • Lako se stavlja i brzo suši
  • Vodootporan je
  • Njime mogu da se popunjavaju praznine između pločica, kako podnih, tako i zidnih

 

Cena mu je obrnuto proporcionalna efikasnosti – košta samo 1.190 din (ima da se kupi OVDE i pozivom na 011/6 888 999) i, ako pitate nekoga koga je već probao, definitivno je nešto što uvek treba da imate u kući kako biste s vremena na vreme osvežili i zaštitili najpre kupatilo.

 

Gel protiv buđi
Gel protiv buđifoto: Promo

 

Pakovanje je vrlo zgodno za korišćenje: u pitanju je tubica od tanke plastike koju je lako pritisnuti kako bi gel izašao. Vrh tubice je uzan, pa gel neće izlaziti svuda onaokolo i curet isa strane. Moći ćete lepo da ga dozirate koliko god sitnu šupljinu da popunjavate.

Još jednom preporuka za kupovinu: ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Cena je i više nego prihvatljiva, a korist višestruka.

 

 

 

 

makonda-tracker