korisno

Sezona GREJANJA: Kako da osvežite vazduh i ubijete bakterije, a nisu skupi prečišćivači?

0

Imate li i vi, kao i većina, probleme sa zapušenim nosem i grebuckanjem u grlu tokom ovih hladnih dana kada ste primorani da menjate toplo-hladno okruženje? Pogledajte OVDE čime ćete vazduh učiniti lepšim i prijatnijim.

foto: promo
foto: promo

Suv vazduh suši i grlo i nos i tako biva pogodan za razmnožavanje brojnih virusa i bakterija. Takođe i izaziva svrab i peckanje u grlu i nosu, kao i kašalj i otežano disanje. Jedan od najpraktičnijih načina da ovlažite vazduh tek toliko koliko vam je potrebno da ne biste imali ove probleme jeste moćni i vrlo dekorativni AROMA DIFUZER!

 

Šta on radi? Vlaži vazduh i tako ubija viruse, bakterije, čini ga prijatnijim za udisanje. Takođe, prednost je to što osvežava mirisom prostor i uklanja neprijatne mirise nakon kuvanja i miris duvanskog dima. Čak diskretno menja boje svetla kojim sija, pa je ugođaj potpun.

 

Aroma difuzer koji ne zauzima mnogo prostora i koji jako dekorativno izgleda jeste OVAJ - možete ga poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po sada povoljnijoj ceni!

 

hangar
foto: promo

 

Način upotrebe:

U njega se sipa voda i bilo koje eterično ulje koje želite. Naša preporuka je da se uspavljujete nekim blažim mirisima poput lavande, a nakon buđenja da birate citrusne varijante. Radi na struju preko USB kabla.

Tip difuzera koji ne zauzima mnogo mesta i koji jako dekorativno izgleda jeste OVAJ - možete ga poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po sada povoljnijoj ceni!

 

hangar
foto: promo

 

makonda-tracker