u susret praznicima

Neka vam svi zavide na NOVOGODIŠNJOJ dekoraciji i idejama: Ove 4 čarobne JELKE će dom učiniti nestvarnim (FOTO)

2

Ukoliko i dalje niste osmislili kako će izgledati praznična dekoracija mi vam dajemo fantastične ideje.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Priprema doma za predstojeće praznike uveliko je u toku, a na društevnim mrežama svakodnevno možemo videti bajkovito ukrašenje prostorije koje odišu prazničnom euorijom i zvucima Deda Mraza. 

 

Ova tradicija je naročito interesatna ukolliko ste roditelja, a radost mališana ne može sakriti kada ugledaju šarenu dekoraciju, mnogobrojne poklone, irvase i ostale novogodišnje dragulje.

 

Ako i dalje niste osmislili ovogodišnju prazničnu dekoraciju, mi vam donosimo 4 najlepše ukrašenje jelke koje su putem socijalnih platformi dobile najviše glasova. 

 

1. Bela jelka sa roze i plavim ukrasima

 

Ona je pravo osveženje za ljubitelje vedrih boja koja asocira na dobro raspoloženje i radost. Uklapa se u domova koji imaju dosta svetla i pastelnih nijansi, a kako bi poznavaoci društvenih mreža rekli "slikabilna je", te ćete imati divne uspomene.

 

Kićenje jelke
foto: Pinterest printscreen

2. Bogata jelka sa cvetnim aranžmanima + venac istog dezena

 

Ova dekoracija oduševila je mnoge dame romantičnog i tananog duha, jer nesvakidašnji ukrasi asociraju na pravu bajku, a kod ovakvih ukrasa uvek možete biti kreativni i napraviti ručni rad.

 

Kićenje jelke
foto: Pinterest printscreen

3. Visoka jelka autentične boje sa zlatnim ukrasima i lampionima

 

Ona je idealna za domove koje krase stvari od mesinga, kao i krem nameštaj, kamini, pastelni radovi na zidovima, jer će dati na sofisticiranosti i prefinjenosti.

 

Dekoracija je veoma zahvalna i za kombinovanje poklona i ostalih novogodišnjih đakonija.

 

Kićenje jelke
foto: Pinterest printscreen

4. Jelka sa busenom i šarenom dekoracijom  

 

Pirodne jelke možete nakon praznika zasaditi u bašti, a ukrasi o kartona i papira vam mogu potrajati godinama, te su naročito pogodni za dome gde ima dece i kućnih ljubimaca, jer neće biti lomova i nereda. 

 

Kićenje jelke
foto: Pinterest printscreen

Koju biste odabrali za vaš dom?

 

 

makonda-tracker