Sjajan predlog

UNIVERZALNI MAGNETNI USB KABL: Napunite bilo koji pametni uređaj za duplo manje vremena nego običnim punjačem!

0

Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja

foto: promo
foto: promo

Ovaj magnetni kabl ćete obožavati. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja i dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

 

hangar
foto: promo

 

 

Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približite kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se, zahvaljujući magnetu, povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

 

hangar
foto: promo

 

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku. Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

 

hangar
foto: promo

 

Ovaj fenomenalni magnetni USB kabl naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.190 rsd.

makonda-tracker