pobuna

Dirljiva priča jedne hrabre surogat majke: Boriću se za sve svoje bebe!

0
Melisa Kuk, koju je jedan Gruzijac unajmio da mu rodi decu, a potom tražio da abortira jedan fetus jer nema para za izdržavanje, bori se da viđa sve troje beba koje je rodila i traži da se kalifornijski zakon o surogatstvu promeni kako bi i "majke" mogle da se pitaju.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock
Melisa Kuk


Porodični snimak koji je osvojio svet: Kako se igrati s bebom dok je još u stomaku? (VIDEO)

Volela sam ih dok su bili u meni. I dalje ih volim. Osećam da su deo mene", izjavila je u intervjuu za Good Morning America.

Melisu Kuk

"Nedeljnik"

Melisa Kuk

Evo kakve će oči imati vaša beba: Potražite kombinaciju vas i vašeg partnera (VIDEO)​​​​​​​

Smešno je da sada kaže 'oh.. predomislio sam se'. Ne može tako", smatra Melisa. "Rekla sam mu da se sabere i da ćemo smisliti već nešto".

Robert Valmslej ABC News Melisu Kuk Melisu Kuk Valmslej Melisa

Najvažnije od svega, ta deca su apsolutno njegova", istakao je advokat biološkog oca koji se u medijima sve vreme pojavljuje isključivo pod inicijalima.

C. M. je posvećen svojoj deci", dodaje advokat. "Brine o njima. Deca su srećna i vrlo lepa. Ne poričemo da je teško brinuti o troje dece, niko to ne bi porekao, ali on ih voli i posvećen im je svakodnevno."

Melisa

Prirodni carski rez: Beba za četiri minuta sama izlazi iz stomaka?!​​​​​​​
foto: Shutterstock


Melise Kuk ABC News Melisa

Elura Nanjoj

Melisa

Želite dečaka ili devojčicu? 5 metoda kojima navodno možemo uticati na pol bebe​​​​​​​

Noćima nisam mogla da spavam. Plakala sam i pitala se šta će biti sa decom, da li će o njima neko brinuti.", rekla je Melisa za ABC News.

Borićemo se da se zakon promeni kako bi sudovi mogli da gledaju šta je u najboljem interesu dece, kako bi surogat majke imale pravo da se pitaju", potvrdio je Majkl Kaspino, drugi advokat Melise Kuk.

Bilo bi divno kad bih mogla da uzmem u ruke tu decu i da im dam do znanja da se borim za njih", objasnila je Melisa.

Ovaj porođaj će ući u Ginisovu knjigu rekorda kao najkraći ikada​​​​​​​

Njihov cilj je da parnicu prebace na teren medija i da mog klijenta razvlače po sudovima dok ga finansijski ne iscede. Da zaista brinu za tu decu, ne bi izvlačili sav novac od njihovog oca".

makonda-tracker