čik pogodite šta im sad nije po volji

Za ovo se ni ona nije osmelila, ali je ćerkici sve dopušteno: Kim Kardašijan fotografijom malene Nort OPET iznervirala mame i tate! (ANKETA)

0
Napoznatiju rijaliti zvezdu na svetu viđali smo u raznim izdanjima, ali čak ni ona nikada nije imala dovoljno hrabrosti za ovakav stil. Ipak, nije joj bilo teško da tako ulepša svoju mezimicu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Modna rešenja i način na koji se Kim Kardašijan igra sa svojom ćerkicom Nort Vest godinama privlače mnogo pažnje.

 

NEODOLjIVA NORT: Najslađa izdanja devojčice čije odrastanje prati cela planeta (FOTO)

 

Kim je do sad naljutila mame jer je Nort nosila providnu i čipkanu odeću, bundice, skupu obuću, previše zategnut konjski repić, umetke za kosu itd. Kraj raspravama zbog roditeljskih metoda Kim Kardašijan se ni ne naziru, a ona za to ne mari i ispunjava želje svojoj devojčici.

 

Tako će, ukoliko Nort poželi da stavi crni karmin, mama rado da joj usliši želju. S obzirom na to da ćerka koju je Kim dobila s Kanjeom Vestom ima svega četiri godine, njeni obožavaoci nisu oduševljeni ovakvim načinom vaspitavanja deteta.

 

 

Pre dva dana, Kim je objavila fotografiju svoje ćerkice u ovakvom izdanju, a ona je privukla mnogo pažnje na Instagramu.

 

NIKAD vam ne bi palo na pamet šta je dozvolila ČETVOROGODIŠNjOJ ćerki: Šokirani roditelji napali Kortni Kardašijan (ANKETA)

 

Iako je ona lajkovana više od milion i po puta, nisu sve reakcije pozitivne. Nemali je broj onih koji osuđuju Kim jer dopušta da četvorogodišnja Nort izgleda kao tinejdžerka i podilazi joj ispunjavanjem baš svake želje.

 

makonda-tracker