Praktično

Deca mogu bezbedno da gledaju crtaće! Na ovaj način neće naškoditi očima

0

Da u potpunosti izbegnemo da deca koriste mobilne telefone je teško. Međutim, nije ni potrebno, jer crtani filmovi koje deca gledaju mogu biti jako korisni za njih (naravno, uz razumno vremensko ograničenje). No, ako već gledaju, možda je bolje da to bude na OVAJ način.

Ekran koji uveličava
Ekran koji uveličavafoto: Promo

Manja površina u koju dete gleda dovodi do većeg naprezanja očiju. Zato je bolje da prikaz na telefonu bude uvećan. Kako to postići? Uveličavajućim ekranom-lupom za telefon!

 

Evo kako taj “uređaj” izgleda:

 

Ekran koji uveličava
Ekran koji uveličavafoto: Promo

Postoji jedna izuzetno korisna i praktična stvarčica koja može biti od pomoći - izrađena je od plastike i jednostavno se izvuče iz postolja. Na nju se nasloni mobilni telefon i onda imate uveličan prikaz displeja telefona. Ovaj uređaj ne zahteva ni struju ni baterije, što znači da nikada ne može da se istroši. Funkcioniše poput lupe koja uveličava ekran mobilnog telefona.

 

Gde se kupuje ovaj uveličavajući ekran? Možete ga nabaviti OVDE ili putem telefonskog poziva na broj 011 6 888 999, i to po vrlo povoljnoj ceni. Ovaj uređaj je sjajan i za starije osobe i za one sa nešto lošijim vidom, kako bi izbegli naprezanje očiju dok gledaju svoju omiljenu seriju ili film na telefonu.

makonda-tracker