korisno i zabavno

RAZVOJ DETETA: Zašto su puzzle toliko važne za MENTALNE veštine mališana?

0

Puzzle su neosporno spadaju među najomiljenije dečije igračke. Dostupne su u različitim oblicima, bojama, veličinama, za raziite uzraste i sa različitim motivima iz bajki ili drugih dečijih svetova. No, jeste li se ikada zapitali zbog čega su zapravo od suštinskog značaja za dečiji razvoj? Otkrijte OVDE!

Drvene puzzle za decu
Drvene puzzle za decufoto: Promo

 

Ova čarobna igračka pozitivno utiče na:

 

  • Razvoj koordinacije oko-ruka
  • Razvoj motoričkih veština
  • Više spretnosti pri rešavanja problema
  • Prepoznavanje oblika i razvoj logike
  • Pamćenje

 

Samo slaganje slagalice obuhvata neverovatan spektar veština! No, kao roditeljima, verovatno vam je poznato da većina slagalica završi jednokratnim sastavljanjem, jer deci postane dosadno. Evo kako da produžite njihovu pažnju na ovu zanimljivu aktivnost:

 

KREATIVNIM DRVENIM PUZLAMA OD 180 DELOVA!

 

Drvene puzzle za decu
Drvene puzzle za decufoto: Promo

Ovo je super slagalica sa 180 delova koja ne stvara samo jednu sliku, već nudi čak 48 potpuno različitih šablona za sastavljanje. Motivi uključuju raznolike životinje, kućice, cveće i još mnogo toga. Svi delovi slagalice su od drveta, zaobljeni su radi bezbednosti dece, i obojeni jarkim bojama.

 

Ova slagalica pruža deci mogućnost samostalne zabave ili takmičenja u slaganju sa drugarima, utrkujući se ko će pre složiti zadati broj oblika. Nudi podjednako uživanje i dečacima i devojčicama svih uzrasta.

Gde možete nabaviti ovu čarobnu slagalicu ako želite nešto drugačije za svoje mališane? Poručite je online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Iskoristite posebnu sniženu cenu i obradujte svoje najmlađe!

 

Drvene puzzle za decu
Drvene puzzle za decufoto: Promo

 

makonda-tracker