kreativno

Zatvoreni ste ceo dan? Kako da vaše dete na kvalitetan način provede vreme u kući

0

Kada deca provode više vremena kod kuće, da li zbog raspusta ili zbog hladnoće i padavina ne mogu da se igraju napolju ili se nažalost razbole, onda im posle par dana sve postane dosadno.

Fenomenalna i kreativna igračka za decu
Fenomenalna i kreativna igračka za decufoto: Promo

Međutim, to ne znači da vreme koje provode u kući ne može da bude zabavno i kreativno. Svetleća tabla za crtanje je savršeno rešenje koje će uneti radosti u njihovu igru i omogućiti im da na kreativan način provedu vreme, bez obzira na vremenske uslove napolju – pogledajte OVDE detalje.

 

Ova jedinstvena svetleća tabla donosi svetlost i boje u dečiji dan. Deca će biti oduševljena mogućnošću da crtanje podignu na potpuno novi nivo, uz dodatak svetla koje od svakog njihovog crteža pravi malo remek-delo.

 

S obzirom na hladnoću napolju, deca će uživati u toplini svog doma dok se posvećuju razvijanju svojih kreativnih veština. Svetleća tabla za crtaje postaje omiljeno mesto gde maštoviti svetovi oživljavaju pod svetlošću, pružajući deci prostor za izražavanje i igru tokom zimskih dana.

 

Gde ima da se kupi ova svetleća tabla? Može da se kupi OVDE ili tako što ćete pozvati na broj 011/6 888 999 i poručiti je po veoma povoljnoj ceni.

 

Svetleća tabla za crtanje
Svetleća tabla za crtanjefoto: Promo

Edukativna vrednost

 

Osim što pruža zabavu, svetleća tabla podstiče razvoj motoričkih veština, kreativnosti i maštovitosti kod dece. Pored toga, mogućnost brisanja i ponovnog crtanja štedi papir, nema krša po kući i nema rizika od žvrljanja nameštaja flomasterima.

 

Svetleća tabla za crtaje je idealan suputnik tokom hladnih dana. Pruža deci mogućnost da unaprede svoje crtačke veštine, istraže svoju kreativnost i provedu kvalitetno vreme u toplini svog doma. Neka svetlost i boje uđu u njihov svet, čineći zimske dane punim radosti i zabave!

 

Gde ima da se kupi ova svetleća tabla? Može da se kupi OVDE ili tako što ćete pozvati na broj 011/6 888 999 i poručiti je po veoma povoljnoj ceni.

 

 

Svetleća tabla za crtanje
Svetleća tabla za crtanjefoto: Promo

 

makonda-tracker