prekratite im vreme

Zabava tokom vožnje: Kako da mališanima brže prođe PUT DO MORA?

0

Iako nema deteta koje se ne raduje putu na more, put do tamo ipak često zna da bude naporan: mrzi ih da tako dugo sede, postaju nervozni, dosadno im je. Imamo predlog koji može da zabavi vaše malce tokom vožnje, pa je Samim tim i vama učini prijatnijom – pogledajte OVDE.

kako da mališanima brže prođe putovanje
kako da mališanima brže prođe putovanjefoto: Darya Petrenko / Alamy / Alamy / Profimedia

“Magična tabla” je revolucionarna svetleća tabla za crtanje koja će vašem detetu pružiti neograničenu zabavu tokom putovanja na more! Bilo da se voze autom, autobusom ili avionom, ona je idealan saputnik koji će učiniti putovanje ne samo podnošljivim, već i nezaboravnim.

 

Kada je reč o putovanjima na duže relacije, deci često postaje dosadno i nemirna su tokom vožnje. “Magična tabla” je tu da reši taj problem! Ova neverovatna svetleća tabla za crtanje oduševiće decu svih uzrasta i pružiti im beskrajne mogućnosti za zabavu i kreativnost.

 

magična tabla za crtanje
magična tabla za crtanjefoto: Promo

Šta je čini tako posebnom? Njena svetleća površina i olovka omogućavaju deci da crtaju, pišu i stvaraju crteže koji svetle. Bez obzira na to da li su načrtali omiljeni crtani lik, napisali poruku ili se igrali igre kao što su "Pronađi razlike" ili "Spoji tačkice", “Magična tabla” će oduševiti decu.

 

Iako se, naravno, može koristiti bilo gde, “Magična tabla” je posebno dizajnirana da bude praktičan za putovanja. Tako tanku i laganu deca je mogu lako poneti sa sobom. Sa njom deca mogu crtati i zabavljati se bez upotrebe papira ili bojica, čime se smanjuje nered.

 

“Magična tabla” dolazi sa različitim šablonima. Oni će pomoći klincima da nauče da crtaju nešto što možda ne bi umeli sami. To će ih motivisati da uče dalje da crtaju i razvijaju svoju kreativnost.

 

Ne dozvolite da dosada i nemir pokvare putovanje na more. Uz ovu supercool tablu deca će biti oduševljena i zauzeta tokom celog putovanja. Poručite je već danas svojim najmlađima OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

magična tabla za crtanje
magična tabla za crtanjefoto: Promo

 

makonda-tracker