čestitamo

Adem Ljaljić postaje tata: Jednom fotografijom potvrdio NAJLEPŠE VESTI

0

Fudbaler Adem Ljaljić očekuje prvo dete.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Srpski fudbaler i nekadašnji reprezentativac Srbije Adem Ljajić ostvariće se u najlepšoj ulozi, roditelja.

 

Naime, fudbaler je na svojim društvenim mrežama u okviru Instagram storija objavio fotografiju sa suprugom na kojoj se vidi da je Zubejda u poodmakloj trudnoći.

Adem Ljaljić
foto: Printscreen/Instagam/_ademljajic_

Podsetimo, Adem i njegova izabranica Zubejda Bubi Bećković čuvaju privatnost od medija, a da su se venčali prošlog meseca dok je trajalo Svetsko prvenstvo u Kataru saznali smo od Ane Rajković, supruge srpskog reprezentativca koja je mladencima među prvima čestitala.

 

Njih dvoje se poznaju još iz školskih dana, ali tek kada je fudblaler okončao prethodnu vezu, počeo je ponovno druženje sa Zubejdom, a potom su uplovili u vezu. 

 – Zanimljivo, oni se poznaju još iz mlađih dana. Bili su bliski i pre nego što je Ljajić postao uspešan fudbaler. Zubejda je slikarka, završila je magistarske studije u Skoplju i imala je veliki broj samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Ona radi kao nastavnica likovne kulture u jednoj osnovnoj školi u Novom Pazaru. Zanimljivo, popularna Buba iza sebe ima jedan brak i majka je dve devojčice – otkrio je izvor ovog para svojevremeno za srpske medije.

 




 

 

makonda-tracker