savršen izbor

KAKO IH NAUČITI MATEMATIKU? Ovoga se igrajte ako želite da naučite decu da RAČUNAJU!

0

Mališani najviše vole da uče kroz igru. Ovo je jedan od sjajnih način da ih zabavite i da im istovremeno pomognete da nauče matematiku na lak način. Pogledajte OVDE predlog za igru.

foto: Promo
foto: Promo

Jedna od najboljih i najkorisnijih igračaka koju možete da priuštite svom detetu po i više nego pristojnoj ceni jeste drvena edukativna kutija. Naime, to je kutija koja, kada se otvori, ima na sebi polja u koja se ubacuju brojevi i znakovi za računske operacije. Odakle vam brojevi i znakovi? Dobijaju se i oni u kutiji i to u različitim bojama kako bi deci bilo zabavnije. Na ovaj način će neuporedivo lakše i brže naučiti računicu nego da pišu na papiru.

 

Edukativna kutija
foto: Promo

Šta je čini još interesantnijom?

  1. To što na tabli postoji i satić u obliku šarenog puža na kome se ručno okreću kazaljke – na taj način deca lakše uče da gledaju u sat.
  2. To što tabla sa poljima za brojeve može da se okrene i postane crna tabla po kojoj može da se piše kredama (krede su takođe u pakovanju u raznim bojama).
  3. To što se u kutiji dobijaju i šareni štapići uz pomoć kojih će deca lakše naučiti da broje i računaju.

Sve je tako veselo i šareno da mališanima olakša učenje i natera ih da ga zavole. Upravo zato je ova drvena kutija sjajan poklon za sve dečake i devojčice koji uče da računaju – poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Edukativna kutija
foto: Promo

 

makonda-tracker