jednostavno

Kako prepoznati PRAVU bebisiterku?! DONOSIMO vam TRIK metode!

0

Sagledajte sve parametre pažljivo i većajte.

foto: Shutterstock, Profimedia
foto: Shutterstock, Profimedia

Ukoliko ste roditelj i uskoro biste se morali vratiti u uobičajene poslovne tokove, sigurno ste često u nedoumici, kome ostaviti decu na čuvanje?

 

Hoće li im zaista posvetiti dovoljno pažnje?

Hoće li ih nahraniti tačno u 12h ili će njene potrebe biti prioritenije?

 

Ovo su pitanja svakog roditelja, koji se razdvaja od deteta. Potpuno ste u pravu, ukoliko vas muče ovakve misli. Odlučni ste da zaobiđete angažovanje baki i deki, te je jedino prihvatljivo rešenje bejbisiterka!

Gomila oglasa u štampi, preporuka prijateljica uglavnom ume biti iscrpljujuća, te na kraju odaberete osobu koja vam je najsimpatičnija. 

Što nekada ume da bude varka. Kako biste izbegli osećaj griže savesti i konstantne strepnje o deci, donosimo vam nekoliko bitnih stavki o kojima morate voditi računa:

 

1. Zakažite kvalifikacije

 

Kada bebisiterka dođe na razgovor, ono na šta treba obratiti pažnju jesu njene kavlifikacije i iskustvo u radu sa decom. To što odaje utisak plemenite i ljupke osobe, ne znači da je kompetentna.

 

2. Postavljajte pitanja o njenim interesovanjima i načinu života

 

Ovo je veoma bitna stavkla, koju ne bi trebalo zanemariti. Ukoliko deluje nezainteresovano i propagira "Lako ćemo, sve mi je jasno", može biti da je reč o osobi koja bi iz ludog noćnog provoda, potpuno zaboravila na obaveze kojoj ste joj napomenuli. 

 

3. Zadržite je na probnom radu nekoliko dana 

 

Iako o sagovorniku steknemo utisak veoma brzo, pravi parametar će biti način na koji ostavruje komunikaciju sa detetom. 

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker