otkrijte

Ove običaje ne smete propustiti na Bogojavljenje: Drage devojke, na 3 NAČINA možete prepoznati svog SUĐENOG muškarca (FOTO)

0
Staro verovanje kaže da na Bogojavljenje vrlo lako možete prepoznati za koga ćete se udati. Ukoliko još uvek niste isprobali jedan od ovih običaja, požurite - još uvek nije kasno!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema narodnom verovanju smatra se da devojka može pomoću raznih trikova i običaja otkriti za koga će se udati, a mi vam predstavljamo 3 običaja za koje je nekada svaka neudata devojka znala!

 

Svaka Srpkinja koja zna za ovo verovanje ima ovu BILJKU u svom domu: Čuva kuću od zla i garantuje srećan brak (FOTO)

 

Ako ste zaljubljeni u nekoga i želite da saznate da li ćete ostatak života provesti sa tom odsobom, veruje se da vam u tom otkriću može pomoći zlatni prsten. Uzmite dlaku iz svoje kose i na nju okačite zlatni prsten, pa stavite dlaku i prsten iznad čaše vode. Veruje se da ako prsten udari tri puta u čašu da će muškarac koga ste zamislili postati vaš suprug, piše Lovesensa.

 

Prema narodnom verovanju moguće je da pomoću jedng jajeta otkrijete ime vašeg životnog partnera. Skuvajte jaje i isecite belance na polovinu, a žumance mora da ostane celo.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker