anketa

UPROPASTILI SU IM VENČANJE ILI...? Nesvakidašnji potez mladoženjinog prijatelja naišao na OSUDU, evo šta je uradio

1

Prijatelj tek venčanog para iz Sidneja na dan njihove svadbe načinio je gest koji je naišao na osudu. Srećom, australijski par koji se venčao, zapravo, ne vidi u ovom postupku ništa loše, međutim, mnogi drugi ne razmišljaju baš tako. Evo šta se dogodilo...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U trenutku kada je mlada trebalo da baci buket, okreće se i pruža ga jednoj od svojih prijateljica. Njen dečko, u tom trenutku, kleknuo je ispred nje s prstenom u kutijici spreman da postavi pitanje.

 

Uz pljesak i uzvike ushićenja, devojka pristaje. Međutim, nakon što je snimak prosidbe objavljen na društvenim mrežama, internet nije bio oduševljen ovim romantičnim gestom. Neki smatraju da je uništio prijateljevo venčanje.

Dodao je da je trenutak bio "čaroban" te da su on i njegova nova supruga "više nego srećni što su dali dva minuta te večeri najboljim prijateljima".

 

Srećom za njega, pružila mu se i podrška na društvenim mrežama, a jedna osoba je rekla: "Ovo je tako lepo i tako nesebično", a drugi je komentarisao da bi istu stvar učinili za svog najboljeg prijatelja.
 

 

makonda-tracker