i moderno i seksepilno

Konačno - ženska moda po muškom ukusu: Slavne lepotice uvele novi trend i naterale muškarce da se preznoje (FOTO)

0

Svesne smo toga da se frajerima ne dopadaju naše baletanke i vrećaste pantalone i baš nas briga za to. Ipak, ovaj novi trend u ženskom odevanju dopao se i njima!

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Iako smo navikli da poznate dame ponesu neki novi trend, koji se onda proširi među ženama širom sveta, ovaj je upao u oko i muškarcima i potpuno ih oduševio.

 

Zaboravite čokere - vratio se ultimativni letnji trend: Komad nakita za kojim ćete garantovano poludeti (FOTO)

 

No, nismo sigurni hoće li isti učinak imati i na druge žene, jer radi se o tzv. golim pantalonama, u kojima smo dosad videle Belu Hadid, Kendal i Kajli Džener, Kim Kardašijan, ali i brojne blogerke.

 

Zapravo se radi o jako uskim pantalonama, koje više podsećaju na gaćice, a upravo zbog toga, slavne devojke ih nose bez donjeg veša. Hrabro zar ne?

 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Bilo da ih kombinuju sa sandalama, patikama ili cipelama na petu, donje rublje ovde nikako nije poželjno, a stilisti ističu kako takve modele nose samo one dame koje imaju veliku želju da privuku pažnju, odnosno koje vole da stavljaju svoje atribute u prvi plan.

 

Nećete potrošiti ni dinar: 4 načina da transformišete svoj stil i budete u trendu bez odlaska u šoping (FOTO)

 

 

A post shared by MICAH GIANNELI (@micahgianneli) on

 

Poznate osobe vole ovaj trend zbog elementa šoka. On stvara iluziju da one ne nose ništa na sebi, a to ne može ostati neprimećeno.

 

 

makonda-tracker