Ona uvek bira boje

Bomber jakna i visoke štikle Gven Stefani: SUPER SAVET kako da od klasičnih sezonskih komada stvorite originalnu odevnu kombinaciju (FOTO)

0
Pevačica i dizajnerka Gven Stefani još tokom dana No Doubta omađijala je svet svojim stajlingom. Uvek posebna, uvek u jarkim bojama... A sada je predstavila još jedan zanimljiv modni trik!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gven godinama ne odustaje od svog prepoznatljivog stajlinga koji podrazumeva upečatljive komade ili detalje, piše Elle.rs. Upečatljivost u njenoj režiji obavezno podrazumeva jarke i naglašene boje, generalno kolorit koj će skrenuti pažnju svojim izgledom. Što je slučaj i u ovoj odevnoj kombinaciji, koju je izabrala za odlazak na jedan rođendan.

 

Sva crvena izdanja Gven Stefani (FOTO)

 

Popularnu bomber jaknu Gven Stefani nosi u pastelnoj boji svetloplave, koja se najbolje slaže sa belom i odlično izgleda sa popularnim aplikacijama u vidu vezenih detalja u nekoliko boja. Aplikacije su obeležile i njen model jeansa. Pevačica je izabrala izbeljen jeans sa našivenim aplikacijama ispod džepova s motivom cveća.

 

A post shared by Gwen & Blake Fans (@gwenandblake) on

Da bi sve izgledalo što opuštenije, ona je podvrnula nogavice na svom paru skini džinsa, stvorivši od farmerica tako popularni cropped model, dok je celu siluetu mudro izdužila salonkama u roze boji.

makonda-tracker