inspiracija

Kako da letnje pantalone nosite zimi na do sad neviđen način? Jedan pogled na Oliviju Palermo reći će vam SVE (FOTO)

0
Olivija je na Nedelji visoke mode u Parizu, predstavila sjajan primer kako da letnji komad pretvorimo u zimski i izgledamo veoma trendi.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

S obzirom da je veći deo januara provela u Njujorku, poznata blogerka i trendseterka Olivija Palermo poslednjih nekoliko dana boravi u Parizu, piše Elle.rs.

 

Razlog je jasan: Nedelja visoke mode je događaj koji se ne propušta, te privlači veliki broj uticajnih ljudi iz zabavne i modne industrije.

 

Tako je Olivija viđena u prvom redu na reviji Diora u outfitu koji se, od glave do pete, sastoji iz komada pomenutog brenda.

 

Pet modnih pravila Olivije Palermo koje ćete želeti odmah da usvojite

 

Street style zvezda je i ovog puta pokazala vešto stilsko umeće koje poseduje, te je na neobičan način uparila tople odevne komade, sa klasičnim aksesoarima. Tako je postigla fantastičan winter white outfit, koji se oslanja na poslednje trendove.

 

 

foto: Promo

Dugačke crne čarape verovatno čine osnovu vaše zimske garderobe, ali da li ste ikada mislili da budete malo kreativniji, kada ih stilizujete?

 

Olivija Palermo nam je pokazala neočekivan način kako da ih nosimo: ispod krop belih pantalona!

 

Sada je zvanično: Zvonarice su se vratile u modu, a ova naša poznata dama ih je PRVA ponela (FOTO)

 

Iako nas ovaj model pantalona asocira na leto, one se u kombinaciji sa prijatnim džemperom, krznenim kaputom, crnim čarapama i čizmama, pretvaraju u kul odevan komad, koji je primenljiv i u zimskim prilikama.

 

 

makonda-tracker