revije o kojima se priča

Uspešan start jednog od modnih događaja godine: Počeo 29. Fashion Selection (FOTO)

0
Revijama Irene Grahovac, Suzane Perić, Jelene Atanasković i Mime Madžarac počeo je 29. Fashion Selection..
foto: Promo
foto: Promo

Na dnu tekst pogledajte galeriju fotografija nastalih tokom sinoćnih revija.

 

Irena Grahovac je predstavila kolekciju glamuroznih bundi za sezonu jesen-zima 2016/17, inspirisana razigranom modom 70-ih godina.

 

Iako je ovo aktuelni svetski trend, Irena mu je dala svoj prepoznatljivi autorski pečat, po kome je domaća publika i publika u regionu odavno prepoznaju. Zanimljivi krojevi, kombinacije različitog krzna i pažljivo odabranih materijala, različitih kolorita i tekstura, ostavile su prisutne dame bez daha. Zaštitno lice kolekcije je glumica Jelena Gavrilović.

 

Suzana Perić unosi pobunu protiv monotonije, nudeći svežinu, gracioznost i modni kapric kroz njenu novu kolekciju “Parižanka”. Dominira crno-bela kombinacija, razbijena zelenom, obogaćena kožnim jaknama i krznom. Pistom su prošetale i voditeljke Andrijana Čortan i Aleksandra Gudelj, a među manekenkama su bile i Dragana Džajić i Tamara de Karić. Suzana je ovom revijom donela modne kombinacije, koje su uvek moderne i žene ih se nikada ne odriču. Jer klasični modeli obogaćeni ličnim šarmom, ljubopitljivim duhom i osobenim stilom ostaju zauvek, a to znaju i Parižanke i Beograđanke.


Za Jelenu Atanasković ornamenti su osnovni izraz i modni pečat. Njen modni brend Fantasia di Yeya, odlikuje se posebno tkanim žakard trakama, izrađenim na taftu i damastu. Stav ove kreatorke je da ornamentima dame koje ih nose pokazuju da vrednuju i čuvaju zdrave moralne i društvene norme društva u kome žive.


Mima Madžarac bila je inspirisana je ikonom stila Grejs Keli, koja je bila i ostala oličenje stila, glamura, ljupkosti i stava. Zavodljive glamurozne forme preovladavaju ovom pravom damskom kolekcijom, a osenčene au dubokim plavim tonovima svile u kombinaciji sa gliterom.

 

Za sve revije vladalo je veliko interesovanje, a svi redovi u publici bili su ispunjeni brojnim zvanicama iz modnog sveta, kulturnog i javnog života prestonice.

 

1 / 22 Foto: Promo
makonda-tracker